Linkse Actievoerders

Amsterdam | PVV-Kamerleden Hero Brinkman en Martin Bosma staan lijnrecht tegenover elkaar waar het de oprichting van een PVV jongerenbeweging en ledenstructuur betreft. Zo blijkt uit de interne partij-stukken die EenVandaag wist te onderscheppen.

Infiltraties
Terwijl Brinkman de jongeren zelf zou willen uitnodigen ‘Bij wijze van spreken organiseer ik de bijeenkomsten in mijn huiskamer’, kan Bosma zich niet voorstellen dat jongeren of PVV-leden het beste met de PVV zou voorhebben. Bosma: ‘Straks vertellen de leden ons dat de islam heus wel een godsdienst is en dat 2 paspoorten wel aanvaardbaar zijn. Infiltraties zullen aan de orde van de dag zijn’. Bosma stelt bang te zijn dat ‘linkse actievoerders (bijvoorbeeld kunstenaars)’ lid zullen worden van de PVV.

Bron: De Volkskrant

Gatchapuri Kino Club #2

Onze gast op 5 november was André Schreuders.

We vertoonden van hem ON PHENOMENA & EXISTENCES No.3 en LICHT.

André Schreuders (1967) studeerde filosofie en bedrijfskunde, had een korte carrière in de ruimtelijke ordening en werkt sinds 2001 als filmmaker. Ook is hij bezig met een manuscript over de filosofische teksten van de Russische schrijver Daniil Charms.