The Dilly-Dally Foundry

EN
From December 2011 up till the 14th of February 2012, De Zwarte Ruyter is ringmaster to the willy-nilly realm of Dennis de Bel, accompanied by his stupendous Dilly-Dally Foundry.

The Foundry is made up out of four indispensable workshops that all together typify our local la-di-da-lion-heart to his bitter essence. No obscurities, no pretend, no mumbo-jumbo. Simply hard work, sweat and long forgotten in-between leisure will do the trick.

During his period, de Bel will produce around twenty works/ items of utmost matter that can be bought on the spot or in our unique internet store: www.dillydallyfoundry.com. The booklet, containing the cluster of effort, will be presented at the finnisage on the 14th of february 2012 which will be accompanied by a tailor-made performance by Gijs Gieskes.

Exhibition runs from december 5 until the finnisage on February 14 2012.

The Dilly-Dally Foundry is open wednesday till saturday from 12 – 5 pm and by appointment.

NL
Van december 2011 tot en met 14 februari 2012 is De Zwarte Ruyter spreekstalmeester tijdens het tegen-wil-en-dank rijk van Dennis de Bel, vergezeld door zijn kolossale Dilly-Dally Foundry.

The Foundry is opgebouwd uit vier onmisbare workshops die tezamen onze lokale la-di-da-leeuwenhart typeren tot aan zijn bittere essentie. Geen onduidelijkheden, geen doen alsof, geen onzin. Simpelweg hard werk, zweet en alom vergeten tussentijdse pauzes zullen zijn truc tot een succes maken.

Tijdens zijn periode zal de Bel ongeveer twintig werken produceren welke van de grootst mogelijke materiële importantie zijn. De werken kunnen ter plaatse worden aangekocht of in onze unieke internet winkel: www.dillydallyfoundry.com. Het boek, met daarin het samengeraapt cluster van inspanningen, wordt gepresenteerd tijdens de finnisage op 14 februari 2012 en gaat gepaard met een maatvaste performance door Gijs Gieskes.

De tentoonstelling loopt van 5 december tot en met de finnisage op 14 februari 2012.

De Dilly Dally-Foundry is open van woensdag t/m zaterdag van 12 tot 5 uur en op afspraak.

www.dillydallyfoundry.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *