Avi Krispin IN DISCRETION

Opening on Friday 25 March, 8pm

Exhibition runs from 26 March to 30 April 2011

EN For In Discretion, Avi Krispin will be showing new video and photography works that touch on the theme of comical fetish behavior, anonymous meetings and prearranged perverse rituals. In line with these works, De Zwarte Ruyter will function as a set, and visitors can have the opportunity to participate in a new video project that will be filmed throughout the exhibition.

NL Voor In Discretion zal Avi Krispin een nieuwe serie video’s en foto’s laten zien die ingaan op het thema van de komische fetisj, de anonieme bijeenkomst en het bedachte perverse ritueel. In lijn met dit gegeven zal De Zwarte Ruyter functioneren als set alwaar bezoekers in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan een nieuw video project welke onderdeel uitmaakt van de tentoonstelling.

Special by Maatschappij voor volksgeluk

Order your drinks and snacks at the closed bar, the most customer unfriendly bar of the lowlands.
Bestel je drankjes en hapjes bij de gesloten bar, de meest klantonvriendelijke bar van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *